Kroon isolatiegroep

Isolatiebedrijf Rijssen

Bij Kroon Isolatiegroep bent u verzekerd van de meest effectieve isolatiemaatregelen.

KROON ISOLATIEGROEP

isolatiebedrijf omgeving Rijssen?

Als je op zoek bent naar een isolatiebedrijf in de buurt van Rijssen, dan is Kroon Isolatiegroep de ideale keuze voor jou. Met onze uitgebreide ervaring in isolatiewerkzaamheden bieden we een grondige inspectie van je woning om de beste isolatieoplossingen te bepalen. Of het nu gaat om bodemisolatie of verdiepingsvloerisolatie, wij zorgen ervoor dat je isolatieproject deskundig wordt uitgevoerd. Ons team maakt alleen gebruik van gecertificeerde producten en technieken.

De voordelen

Energiebesparing

Isolatie zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat via de muren, waardoor je minder hoeft te verwarmen en dus energiekosten bespaart.

Comfortverbetering

Goede isolatie maakt het binnen overal even warm en voorkomt tocht en koude plekken.

Geluidsisolatie

Isolatie draagt ook bij aan het verminderen van geluidsoverdracht tussen binnen en buiten, wat kan helpen in een rustiger leef- of werkomgeving.

Milieuvriendelijk

Isolatie draagt bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het behoud van natuurlijke hulpbronnen door het besparen van energie.

Kroon isolatiegroep

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken voor de isolatie van uw ruimte? Neem dan gerust contact met ons op.

Spouwmuurisolatie

Materialen die wij gebruiken

In ons isolatiebedrijf hebben we veel verschillende isolatiematerialen om uit te kiezen. Hoewel ze allemaal op elkaar lijken, werken ze niet allemaal in elke situatie. We werken samen met andere bedrijven in het hele land die gespecialiseerd zijn in de nieuwste en meest populaire isolatiematerialen, om ervoor te zorgen dat we altijd de beste keuzes hebben voor onze klanten.

Minerale wol

Minerale wol is de algemene aanduiding van twee soorten isolatiemateriaal namelijk: glaswol en steenwol. Deze minerale wollen zijn gesponnen uit glas of steen.

HR++ EPS Parels

EPS HR++ parels zijn EPS parels met een zeer hoge isolatiewaarde. De EPS HR++ parels van Dawo bestaan uit slechts 2% grondstof; de overige 98% is lucht. Juist deze lucht zorgt ervoor dat de HR++ parels zo goed isoleren.

UF-schuim

ureum-fenolformaldehydeschuim (UF schuim) is een isolatieschuim. UF-schuim bestaat uit UF-hars, een polymeer dat opgebouwd is uit koolstof, stikstof, waterstof en zuurstof.

Pur-schuim

Purschuim is zeer geschikt voor het afdichten, vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren, monteren, dempen en heeft uitstekende isolatie eigenschappen.

Besparingen

Besparing isolatie

Isolatie kan je veel geld besparen op energiekosten. Hoeveel precies hangt af van een paar dingen, zoals hoe groot je huis is, wat voor soort verwarming je hebt, en hoe goed je isolatie is. Over het algemeen kun je verwachten dat je geld bespaart in deze situaties:

isolatie

Isolatie kan ervoor zorgen dat je minder energie gebruikt om je huis te verwarmen en te koelen. Onderzoeken laten zien dat isolatie tot wel 15% aan energiebesparing kan opleveren. Maar hoeveel je precies bespaart, hangt af van jouw specifieke situatie.

Terugverdientijd

De prijs van isolatie kan verschillen, afhankelijk van hoe groot je huis is en welk isolatiemateriaal je kiest. Meestal duurt het gemiddeld tussen de 3 en 7 jaar om de kosten van isolatie terug te verdienen. Dit betekent dat je meestal binnen die tijd de initiële investering hebt terugverdiend door de lagere energierekeningen.

Waardestijging

Het plaatsen van isolatie kan ook de waarde van een huis verhogen. Mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een huis, vinden het vaak aantrekkelijk als het energiezuinig is en goede isolatie heeft. Dit kan de verkoopbaarheid en de waarde van het huis verbeteren.

de investering

Wat zijn de kosten?

De kosten voor isolatie laten plaatsen in Rijssen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de te isoleren oppervlakte, het type isolatiemateriaal en de specifieke kenmerken van de woning. Kroon Isolatiegroep helpt u om een offerte op maat aan te bieden.

Over het algemeen worden de kosten voor isolatie berekend op basis van vierkante meters (m²) te isoleren oppervlakte. De gemiddelde prijs varieert meestal tussen de €15 en €30 per m², inclusief arbeidskosten en materiaalkosten. Houd er rekening mee dat deze prijsindicatie slechts een ruwe schatting is en de werkelijke kosten kunnen verschillen.

Naast de kosten voor de isolatiewerkzaamheden zelf, kunnen er nog andere kostenposten zijn, zoals eventuele voorbereidende werkzaamheden, het verwijderen van gevelbekleding (indien nodig) en het herstellen van voegen of andere afwerkingen na het isolatieproces. Deze kosten kunnen ook variëren, afhankelijk van de specifieke situatie van de woning.

Er kunnen subsidiemogelijkheden of andere financiële regelingen beschikbaar zijn die de kosten van isolatie kunnen verlagen. Bekijk hiervoor de website van nationaal warmtefonds of onze subsidie pagina.

Klantervaringen

Wat onze klanten zeggen

Jeroen van der Aalst
Jeroen van der Aalst
2024-05-29
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Kroon Isolatiegroep heeft bij ons de zolder van onze jaren 30 woning geïsoleerd. Alles netjes tussen de originele balken. Echt verfrissend om met de gasten samen te werken. Van begin tot eind. Resultaat is echt super en de communicatie ook. Dat is waar het tegenwoordig bij veel bedrijven aan schort, maar hier liep alles op rolletjes. Teven geholpen met de subsidie aanvraag en ook dit verliep weer uitermate prettig. Thomas en team, heel erg bedankt. Ik laat zelden een review achter, maar in deze tijd een bedrijf vinden wat doet wat ze beloven is bijna zeldzaam. 💪🏻💪🏻💪🏻
Bernard Prakken
Bernard Prakken
2024-05-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Gaan professioneel te werk en zijn erg behulpzaam. Zeer tevreden met het resultaat.
Alethea ter Borg
Alethea ter Borg
2024-05-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fantastisch werk! Alles zoals afgesproken. Erg tevreden!
Henno ten Have
Henno ten Have
2024-05-06
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De spouwmuur van onze jaren 60 woning door Kroon Isolatiegroep laten isoleren. Vooraf een helder en duidelijk advies gekregen omtrent de mogelijkheden van isoleren en direct een scherpe offerte ontvangen. Na de opdrachtverstrekking wordt er in overleg een uitvoeringsdatum besproken en een mailbevestiging gestuurd met dag en tijdstip van uitvoering. De medewerker was keurig op de afgesproken tijd aanwezig, vriendelijk en kundig in zijn werkzaamheden. Na de werkzaamheden wordt er door Kroon Isolatiegroep contact opgenomen, of de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Voor mij is Kroon Isolatiegroep een bedrijf wat staat voor hun werk en opdrachtgever(s) een vertrouwd gevoel geeft.
Maurice Deters
Maurice Deters
2024-05-02
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Het hele proces verliep erg soepel, van het bellen en maken van een afspraak, tot aan de isolatie zelf. De medewerkers stellen zich erg professioneel op en denken mee met een gepaste oplossing. De werkzaamheden zijn snel en erg netjes uitgevoerd; er is nauwelijks te zien dat er gevoegd is. En ook niet onbelangrijk: Ze vroegen netjes of ik een review achter wilde laten in plaats van deze zomaar te sturen. Dus bij deze een super positieve review; die hebben ze verdiend!
Lindsey Bent
Lindsey Bent
2024-04-30
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn zeer tevreden over de vloerisolatie die bij ons is gedaan door Kroon Isolatiegroep. Het is een professioneel bedrijf, ze zijn goed te bereiken en de communicatie is heel prettig verlopen!
Peter Vink
Peter Vink
2024-04-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Kroon Isolatiegroep is echt een topbedrijf om mee in zee te gaan! Vanaf het eerste contact voel je meteen de professionaliteit en expertise. Wat ik vooral waardeer, is dat ze je niets opdringen; ze luisteren echt naar je wensen en behoeften. En eerlijk is eerlijk, de prijs die ze bieden is meer dan redelijk. Bovendien zijn de mensen bij Kroon super vriendelijk en keurig in hun werk. Het verraste me echt hoe snel ze te werk gingen! Binnen een oogwenk was mijn kruipruimte helemaal geïsoleerd. En het resultaat mag er zijn! Mijn dakisolatie ziet er geweldig uit en ik ben ervan overtuigd dat het zijn werk perfect zal doen. Grote dank aan het team van Kroon Isolatiegroep voor hun fantastische werk! En alsof dat nog niet genoeg is, gaat Kroon Isolatiegroep zelfs nog een stapje verder door ook je subsidieaanvraag te verzorgen. Dat is pas service! En alsof dat nog niet genoeg is, werd ik de dag na de installatie zelfs nog gebeld om te controleren of alles naar wens was verlopen. Ze waren echt geïnteresseerd in mijn ervaring en stonden open voor eventuele tips of suggesties ter verbetering. Dat noem ik nog eens klantgerichtheid! Kortom, een dikke pluim voor het hele team van Kroon Isolatiegroep!
Jessica Vermulm
Jessica Vermulm
2024-04-22
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goed en vakkundig zijn ze te werk gegaan! Waren ruim op tijd. Ook het kantoor personeel is erg behulpzaam en neemt ook de tijd voor je. Zeker een aanrader
Liane Klaver
Liane Klaver
2024-04-18
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Tijden het adviesgesprek veel informatie gekregen wat er mogelijk was voor het isoleren van de kruipruimte en spouwmuur van ons huis. Na het eens te zijn met de offerte, konden ze het al naar een week bij ons realiseren, doordat er iemand had afgebeld. (Boffen wij even). Ze waren er stipt op tijd. Ondanks dat het regende begonnen ze aan de kruipruimte, hier hebben ze bodemisolatie HR++EPS Parels aangebracht. Al snel werd het droog, en zijn ze begonnen met het isoleren van de spouwmuur d.m.v. Knauf inblaaswol. Na de werkzaamheden hebben ze alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Zelf het aanvragen van de subsidie word door Kroon isolatie gedaan. Een dag erna werd er gebeld of alles naar wens was gegaan. Bijdeze raad ik Kroon isolatie zeker aan. Bedankt Kroon Isolatie

Kroon isolatiegroep

Contact opnemen?

Vragen over subsidie? Laat u adviseren door onze specialisten.